Rendszereink-partnereink

  1. Főoldal
  2. Rendszereink-partnereink

Hiszünk abban, hogy minden lakás, ház, üzlet, iroda, étterem, üzem, raktár, gyár, stb egyedi, így egyedi adottságokkal is bír, lakói, tulajdonosai, dolgozói pedig egyedi igényekkel, szokásokkal rendelkeznek.
Ehhez igazodva nem egy gyártó termékét és megoldását kínáljuk megrendelőink számára, hanem márkafüggetlen cégként az alábbi partnerek, rendszerek közül választjuk ki az adott ingatlanra és az igényekre a legtökéletesebb és leggazdaságosabb okosház rendszert, intelligens épületautomatizálási megoldást.

Smart Home rendszereket gyártó partnereink mellett ipari automatizálással, villamossági termékekkel, biztonságtecnikai eszközökkel, LED világítótestekkel, szellőztető és légcserélő rendszerekkel, árnyékolástechnikai megoldásokkal, multimédiával vagy éppen kapcsolók forgalmazásával és gyártásával foglalkozó cégek is megtalálhatóak. Mindezt azért, hogy a lehető legkomplexebben tudjuk ügyfeleink igényeit kiszolgálni, a lehető legtökéletesebb megoldásokat megtalálni otthonuk, vállalkozásuk számára.

Az iNELS épületautomatizálási rendszer megfelel az intelligens épületekkel szemben támasztott valamennyi elvárásnak. A napi-rutinná vált feladatok automatizálásának köszönhetően rengeteg időt szabadít fel, amelyet így szeretteinkkel vagy akár kikapcsolódással tölthetünk.
A “személyre szabott” megoldásoknak hála, képes alkalmazkodni bármilyen épülettípus szükségleteihez, legyen szó építkezésről vagy akár felújításáról.
Legnagyobb előnye a teljes körű műszaki háttértámogatás mellett a rendszer moduláris felépítésében és folyamatos bővíthetőségében rejlik, így Önnek mindig csakis azokat az elemeket kell beterveznie, amikre feltétlenül szüksége van.
Az eszközök kifejezetten halkan és észrevétlenül működnek.
Jöjjön, lépjen be az intelligens otthonok világába!

Somfy intelligens otthonok
Tapasztalja meg az okosotthon élményét, legyen mindig kapcsolatban otthonával!
A SOMFY nemzetközi piacvezető multinacionális cég családi házak és kereskedelmi épületek vezérlésével foglalkozik. Termékkínálatában megtalálhatóak az intelligens otthon vezérlések, távoli elérési móddal (okostelefonról), illetve különböző árnyékolóvezérlések (napellenző, redőny, zsaluzia), világításvezérlés, garázsajtó és kertkapu meghajtások, rádiós termosztátok, stb.

A lengyel székhelyű FIBARO vezető szerepet tölt be az automatizált okosotthon rendszerek fejlesztésében, forgalmazásában.
FIBARO vállalat egyedülálló vezeték nélküli Z-Wave okosotthon rendszere, a világ bármely pontjáról irányítható telefonnal, laptoppal, tablettel.
A FIBARO okosotthon rendszerek jelenleg 100 országban érhetőek el, 2014 szeptemberében az USA-ban is megnyitották irodájukat.

TaHoma® egy egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelülettel rendelkező rádiós vezérlőrendszer, amivel jelentős mértékben csökkenthetőek a ház rezsiköltségei.
Energiahatékony, nagyobb kényelmet biztosít az otthon tartózkodók számára és a teljes házautomatizálás lehetőségét nyújtja, mindezt elérhető áron.

A horváth ZIPATO 2010 óta foglalkozik okosotthon rendszerek fejlesztésével, forgalmazásával.
ZIPATO vezeték nélküli okosotthon rendszere, a Z-Wave mellett számos protokollal rendelkező eszközt képes kezelni, így egyedülálló kompatibilitással rendelkezik az okosotthonok ‘piacán’.
A ZIPATO okosotthon rendszerek már több mint 90 országban elérhetőek el, 17 fős központi csapatuk, vezető mérnökeiken túl számos fejlesztő, a világ különböző pontjairól segíti munkájukat, fejleszti hardvereiket és szoftvereiket.

Távvezérlés.hu az okosotthon kialakítására vágyóknak nyújt termékleírásokat, híreket, tippeket, fórumot, és eljuttatja az érdeklődőket a forgalmazókhoz, kiépítőkhöz.
Célunk, hogy az okosotthon kiépítése ne egyetlen gyártóra támaszkodva történjen, hanem a Z-Wave technológiára alapozva a legelismertebb gyártók legmegbízhatóbb okosotthon készülékeinek kiválasztásával (FIBARO, Aeotec, Vera, POPP, Danfoss, stb.)

Honeywell az egyike annak a 100 cégnek, amely az energia hatékony felhasználása, tiszta (természetes) energia felhasználás védelme és biztonsága valamint a globalizáció és vevői hatékonyság érdekében fejleszt és dolgozik. Ebből a tevékenységből világszerte 132 000 dolgozó veszi ki a részétl, soraik között 22 000 mérnök és tudós munkálkodik egy szebb holnapért. A fókuszban a cég teljesitményének folyamatos növekedése, mind mennyiség, minőség, érték és technológia szempontokat szemelőtt tartva.
A vállalat hivatalosan 1963-ban vette fel a Honeywell Inc. nevet, habár közel negyven éven keresztül már így nevezték a hétköznapokban. Hat évvel később Neil Armstrong és Edwin “Buzz” Aldrin űrhajósokat Honeywell műszerek segítették a holdra szállásban.

Az ELKO EP vállalat, melynek központja a Csehországban található, immár 23 éve a villamossági piac meghatározó szereplője.
Termékeik közt a kezdetektől megtalálható a lakossági vagy ipari felhasználásra szánt eszközök széles sora. A saját gyár, modern gyártástechnológia, a kutatás-fejlesztési részleg együttesen lehetővé teszik, hogy kifejezetten partnereik igényeinek megfelelő, kiváló minőségű, mégis megfizethető termékeket állítsanak elő, amelyeket a világ 60 országába exportálnak.
A teljes körű műszaki háttértámogatás és vevőközpontú kiszolgálás is hozzájárulnak, hogy kiérdemeljék partnereink bizalmát, amelyet a legnagyobb értékként tartanak számon.

Vera Control központjaival otthonunk vezérlése egyszerűbbé és megfizethetőbbé válik.
Sokáig az intelligens otthon technológiák túlságosan bonyolultak és költségesek voltak. Ezért kezdte el a Vera Control Ltd. azokat a fejlesztéseket 2008-ban, amikkel mára elmondhatják, a világ egyik vezető Smart Home megoldásáit kínálják az otthonok és vállalkozások számára.
Vera Control egy vezeték nélküli technológia, mellyel a házban, az autóban vagy a világon bárhonnan, a zsebünkből ellenőrizhetjük, irányíthatjuk ingatlanunkat, könnyen és megfizethető módon.

Szakértői segítséget nyújtunk a lámpák és csillárok vásárlásnál.
Széles kínálatunkból könnyen megtalálja az elképzeléseinek megfelelő lámpát, csillárt, fényforrást.
Közel 100 gyártó lámpái és csillárjai egy helyen, kellemes körülmények között megtekintheti katalógusainkban vagy a falainkon.
Legyen szó akár a szobák, szekrények, konyhák fényének kialakításáról, kertekről, garázsokról, udvarokról, de akár ipari létesítményekről, irodákról, a Fénymánia Lámpaüzlet minden helyiségbe tud az Ön igényének megfelelő megoldást kínálni.

Napelemek segítségével elektromos áramot lehet termelni a Nap fényenergiájából.
Ezt az energiát fel lehet használni otthonaink működtetésére – világítástól a fűtésen át az okos berendezések működtetéséig.
A napelem több mint 40 éves, kipróbált, technológia. A Nap pedig ingyen süt. Így az energia ingyen van.
Csapatunk, az Energiatakarék szerint ez egy jó üzlet. És Ön szerint?
Napelemes és más energiatakarékossági megoldásokat kínálunk ügyfeleink részére több mint 10 éve.

Az otthonautomatizálás megváltoztatja életét…

Menu