Távvezérlés.hu

  1. Főoldal
  2. Távvezérlés.hu

A Z-Wave technológia középpontba állításával nem lehet túlzott függésbe kerülni egy cég létezésétől, termékpalettájától, hiszen így több száz gyártó rengeteg okosotthon terméke közül válogathatunk, amik kompatibilisek egymással.

A Z-Wave-es okosotthon készülékeket összekapcsoló Z-Wave technológia egy kommunikációs szabvány, ami hasonló a WiFi-hez vagy a Bluetooth-hoz, csak itt egy meghatározott frekvencián rádióhullámmal kommunikálnak egymással az okosotthon készülékek.

Jelenleg ez a legnépszerűbb és legbiztonságosabb módja az okosotthon készülékek közötti kommunikációnak, és rengeteg lehetőséget ad az okosotthon akár fokozatos fejlesztéséhez, nincs szükség kábelezésre, illetve egy egész nagy rendszer egyben történő megvásárlására.
Elég egy Z-Wave technológiát használó okosotthon vezérlőközpont, és utána igényeink szerint sok-sok gyártó sok-sok Z-Wave-es terméke közül válogathatunk legyen szó akár kényelemről, biztonságról vagy energiatakarékosságról a különböző (ajtó-, ablak-, mozgás-, stb.) érzékelőktől a fűtés- vagy öntözésszabályozásig.

Mint a Távvezérlés.hu hivatalos partnerei, a következő termékeket ajánljuk megrendelőink figyelmébe okosotthonuk, smart home rendszerük kialakításához.
Az alábbi eszközökkel és központi egységekkel munkatársaink megtervezik a kívánalmaknak megfelelő rendszert, telepítik és programozzák, illetve a már meglévő Z-Wave szabvánnyal kommunikáló smart home rendszerbe is beillesztik, beüzemelik azokat.

A termékek melletti árak a programozási és telepítési költségek nélküli, árak.
Az igények pontos ismeretében munkatársaink kiszámolják az eszközök már meglévő rendszerbe illesztésének, programozásának költségeit éppúgy, mint az alábbi eszközökkel egy teljes rendszer kialakításának várható költségeit.
Ajánlat kéréséhez forduljon munkatársainkhoz emailben vagy telefonon.

Az Aeotec Garage Door Controller egy elektromos garázsajtó vezérlő modul.
Az előkészített mozgatómotor megfelelő bekötéseihez illesztve távvezérelhetővé változtathatjuk azt. Közvetlenül párosítható megfelelő távirányítókhoz, vagy működtethető okosotthon-központon keresztül.
A vezérlő dobozában helyet kapott még egy 105 dB-es riasztó-sziréna, egy LED-es fényvisszajelző, valamint max. 16 MB-os MP3/WMV fájlt is feltölthetünk rá, ami működés közben szólhat. A mellékelt mozgásérzékelő folyamatosan kapcsolatban áll a vezérlővel, és tudatja vele a garázsajtó állapotát, nyitva vagy zárva van-e. Az illetéktelen nyitást, vagy az érzékelő eltávolítását szintén ez a szenzor jelenti az okosotthon-központ felé.

Működés figyelmeztető
Beépített riasztó-sziréna
Választható jelzőhangok
Vezérlőmodul – külső tápegység (5 V DC)
Mozgásérzékelő – CR2 lítium elem (3 V, 800 mAh)
Maximális hatótávolság épületen kívül 300 m

46 300 Ft

Az AEOTEC LED Bulb egy 70 W-os izzónak megfelelő, változtatható színű, és fényerejű LED égő.
Kompatibilis okosotthon-központhoz párosítva, színét 16 millió árnyalatból választhatjuk, fehérfényének színhőmérsékletét pedig széles tartományban állíthatjuk.

Okosotthon-központ kompatibilitás:
Fibaro: csak fehérfény, fényerő szabályozással
Vera: teljes vezélés
Zipato: teljes vezérlés

Tápellátás: 230 V, 50 Hz
Foglalat: E27
Saját fogyasztás: 9 W
Maximális fényerő: 850 lumen
Várható élettartam: 50 000 óra
Üzemi hőmérséklet: 0–40 °C
16 millió színárnyalat
Széles fehérfény tartomány
Maximális hatótávolság: épületen kívül 150 m

24 900 Ft

Az Aeotec Minimote egy kisméretű távirányító, 4 programozható nyomógombbal. Vezérelhető okosotthon-komponensek közvetlenül is irányíthatók, vagy okosotthon-központtal párosítva, különböző programokat tudunk futtatni.

4 nyomógomb
8-féle funkció
Tápellátás: lítium-ion akkumulátor
Maximális hatótávolság épületen kívül 100 m
Méretek: 93×33×8 mm

21 900 Ft

Az Aeotec MultiSensor 6 egy mozgás-, hő-, pára, UV-, vibráció és fényérzékelő egyben. Akár elemről, akár külső áramforrásról is működtethető. Plafonra szerelve 3 méteres távolságban egy 6×10 méteres ellipszisen belül, fali elhelyezés esetében pedig 120° szögben, akár 5 méterről is képes mozgásérzékelésre.

Mozgás-, fényérzékelő
Páratartalom-, hőmérő
Vibráció érzékelő és UV érzékelő
Tápellátás: 2×CR123A elem/akku, mini USB 5 V DC
Cseppállóság: IP20
Hőmérséklet: -10–50 °C (±0,5 °C)
Páratartalom: 20–80 % (±5 %, 25 °C-nál)
Fényerősség: 0–1 000 lux
Mozgás: 3–5 méter
Maximális hatótávolság: épületen kívül 150 m
Méretek: 42×42×30 mm

24 900 Ft

Az Aeotec MultiSensor 6 Recessor egy könnyen beépíthető, öntartó beépítőkeret a MultiSensor 6 érzékelőhöz. Segítségével álmennyezetbe vagy gipszkarton falba süllyeszthető az érzékelő. Így maximálisan 1,2 cm-re áll ki a falból.

spotlámpa helyére épithető

7250 Ft

Az Aeotec Range Extender kiterjeszti Z-Wave okosotthon-központunk hatótávolságát, hogy akár pincéből, padlásról, garázsból is tudjuk a csatlakoztatott eszközeinket irányítani. Így 30–100 méter nyerhetünk használatával.

Tápellátás: 230 V/0,1 A, 50 Hz
Saját fogyasztás: 1,8 W
Üzemi hőmérséklet: -20–50 °C
Cseppállóság: IP20
Maximális hatótávolság: épületen kívül 100 m, épületen belül 30 m
Méretek: 45×45×60 mm

16 300 Ft

Az Aeotec Recessed Door Sensor egy süllyesztett ajtónyitás-érzékelő, mely beépítés után láthatatlan. Észleli a nyílászárók (ajtó, ablak, kapu, redőny, stb.) nyitását, zárását. Amikor a két érzékelő elem eltávolodik, illetve közeledik, az jelet küld az okosotthon-központnak. Ez a jelzés a központokban programozott forgatókönyvekben dolgozható fel.

Tápellátás: CR2 elem/akku
Üzemi hőmérséklet: -10–60 °C
Süllyesztett kialakítás, láthatatlan
Maximális hatótávolság épületen kívül 100 m, épületen belül 30 m
Méretek: 20×65 / 20×15 mm

21 900 Ft

Az Aeotec Siren egy 220 V-os aljzatba dugható, akár 105 dB-es hangerővel szóló riasztó-sziréna. 3-féle hangerő (88, 100, 105 dB) és 5-féle hangszín közül választhatunk. Riasztáskor fénnyel is jelez, a készülékházon található gombbal a riasztás manuálisan is leállítható.

Tápellátás: 230 V, 50 Hz / 430 mAh lítium akkumulátor
Üzemi hőmérséklet: 0–45 °C
Saját fogyasztás: 1,7 W működés közben, 0,7 W tétlen állapotban
Maximális hangerő: 105 dB
5-féle hangszín
Fényjelzés
Maximális hatótávolság épületen kívül 170 m
Méretek: 84×67×57 mm

21 900 Ft

A Smart Dimmer 6 egy intelligens adapter aljzat, amely mobil távvezérlővel, fali kapcsolóval, okostelefonnal vagy automatizáltan is vezérelhető. A Z-Wave-nek köszönhetően a Smart Dimmer 6 sokkal többet tud, mint egy átlagos aljzat.
A Smart Dimmer 6 megbízhatóan méri a csatlakoztatott készülék való idejű energiafogyasztását a Z-Wave vezérlőközpontnak továbbítva. Ezt az adatot el is lehet tárolni, hogy később visszatekintő diagramban jelenítsük meg. Emellett egy színes LED-gyűrű mutatja a csatlakoztatott készülék energiafogyasztását.
Manapság, amikor tableteket, okostelefonokat és sok más készüléket lehet USB-n keresztül tölteni, egyértelmű, hogy a Smart Dimmer 6 is rendelkezik egy plusz USB porttal.
A Smart Dimmer 6 a legújabb Z-Wave 500 chipgenerációval működik, és maximum 2,5A / 550 watt teljesítményű eszközt lehet vele kezelni.

USB töltő
Led világítás
Fogyasztásmérés
Maximális hatótávolság épületen kívül 150 m
Méretek: 59×59×70 mm

24 700 Ft

Az Aeotec Smart Switch 6 a legújabb Z-Wave technológiát tartalmazó okos aljzat. A legfrissebb chipet és firmware-t használja a kiemelkedő teljesítmény eléréséhez. Az USB-s töltés korában a Smart Switch 6 sem marad le: diszkréten kialakított portjával okostelefont, táblagépet lehet feltölteni. A legújabb Z-Wave 500-as szériájú chipre és firmware-re épül, hogy 50%-kal nagyobb legyen vezeték nélküli hatótávolsága, és 250%-kal legyen gyorsabb a kommunikációja minden korábbi Z-Wave-es terméknél. És mivel a biztonság is mindig prioritás, AES 128 bites titkosítással rendelkezik.

USB töltés
Nagy hatótáv
Led megvilágítás
AES titkosítás

21 800 Ft

Az Aeotec Wall Mote Quad egy impozáns kinézetű, fali kapcsolóra emlékeztető távvezérlő.
33 900 Ft

A Fakro Chain Drive for Pivot Windows egy billenőablak motor.
A ZW230 távnyitók (láncos emelők) méretüknek és tolóerejüknek köszönhetően ideálisan alkalmazhatók billenő, felnyíló-billenő és egyedi méretű tetőtéri ablakokhoz. A ZWS230 36 cm-re nyit. A távnyitó terhelésérzékelővel rendelkezik.

Nyitási távolság: 360 mm
Tápfeszültség: 230V AC
Névleges áram: 0,12 A
Teljesítmény: 15 W
Lánc nyomóerő: 200 N
Nyitási sebesség: 9,7 mm/s
Üzemhőmérséklet: -9 °C – +50 °C
Méretek: 362×47×33,5 mm

105 900 Ft

A Heatit HEAE5430499 egy elektromos fali termosztát, amely elhelyezhető egy egyszerű 65-ös fali dobozban. A termosztát 16A/3600W teljesítményű kapcsolót tartalmaz. Egy szoba és egy padlóhőmérséklet érzékelővel van ellátva.

Kazánkapcsoló
Padlóhő-érzékelő
Szobahő-érzékelő
Fekete és fehér színben kapható

54 600 Ft

A NodOn Octan Remote távvezérlővel az okosotthon-központokhoz párosítva, eszközöket tudunk vezérelni, illetve előre leprogramozott folyamatokat indítani, leállítani.
Az eszközön 4 kapcsolót találunk egyenként 4 funkcióval (kattintás, dupla kattintás, nyomva tartás/hosszú kattintás, felengedés). így összesen 16 eszközt vagy eseményt tudunk hozzárendelni. A távirányító hátlapja mágnes, így bármilyen vasfelületre rögzíthető. A csomag tartalmaz egy fali tartót, amit szerelhetünk kétoldalú ragasztószalaggal vagy csavarral.

4 nyomógomb
16-féle funkció
Mágneses hátlap
Fali tartó
Tápellátás: CR2032 gombelem
Elem élettartam: akár 2 év (10 gombnyomás/nap esetében)
Maximális hatótávolság: épületen kívül 70 m, épületen belül 40 m
Külső méretek: fali tartóval – 80×80×17,5 mm
Távirányító – 75×46×11,5 mm

21 500 Ft

A NodOn The Soft Remote egy 4 nyomógombos, de vezérlőközponton keresztül 16 funkciót biztosító távvezérlő. Segítségével közvetlenül is tudunk irányítani készülékeket, maximum négyet. Z-wave vezérlőközponthoz párosítva programokat tudunk futtatni, így egyidejűleg akár több berendezést is irányítani.

4 nyomógomb
16-féle funkció
6 színben kapható: Cozy White, Tech Blue, Cozy Grey, Wasabi, Softberry, Lagoon
Csepp- és ütésálló
Tápellátás: CR2032 gombelem
Maximális hatótávolság: épületen kívül 80 m, épületen belül 40 m
Méretek: 56×56×20 mm
Mágneses rögzítés

21 500 Ft

A NodOn Wall Switch egy 4 állapotú fali kapcsoló, valamint z-wave vezérlőközponton keresztül 16 funkciót biztosító távvezérlő. Segítségével közvetlenül is tudunk irányítani készülékeket, maximum négyet. Z-wave vezérlőközponthoz párosítva programokat tudunk futtatni, így egyidejűleg akár több berendezést is irányítani. A Wall Switch 2-féle színvariációban érhető el, fehér-fehér és fehér-szürke színben.

4 nyomógomb
16-féle funkció
2 színben kapható
Falra szerelhető
Tápellátás: CR2032 gombelem
Maximális hatótávolság: épületen kívül 70 m, épületen belül 40 m
Méretek: 80×80×15 mm

21 500 Ft

A Philio Smart Color Button egy olyan többfunkciós kapcsoló, ami működhet ki/bekapcsolóként, fényerő szabályzóként, függöny lehúzóként, hőfokszabályzóként, időzítőként. A vezérlés állapotát (fényerő, hőmérséklet) többszínű LED fénnyel jelzi. A fali konzol szerelvény segítségével a helyiségben bárhová elhelyezhető.

Multifunkciós
Falra szerelhető
Cseppálló
Töltés: micro USB
Akkumulátoros működés, 3,7 V, 500 mAh lítium-polimer akkumulátor
Maximális hatótávolság: épületen kívül 100 m, épületen belül 40 m
Méretek: fali tartóval 71×71×17,5 mm, távirányító 59×59×14 mm
Tömeg: 33 g

23 900 Ft

A POPP CO Detektor beépített Z-Wave technológiájával segít még biztonságosabbá tenni okosotthonod. Az elektrokémiai érzékelő irányítása alatt tartja a levegő minőségét, és megbízhatóan figyelmeztet, amikor a szén-monoxid tartalom elér egy kritikus szintet. Ekkor hangosan jelez (85dB/3m), és jelentést is ad a figyelmeztetésről, illetve a mért szén-dioxid szintről a Z-Wave vezérlőközpontnak. Ezen felül a készülék saját rongálásvédelemmel rendelkezik.

2db beépített, 10 évig is használható lítium AAA elem elemek
Hangos riasztás: 85dB/3m
Maximális hatótávolság: épületen kívül 70 m, épületen belül 40 m
Méretek: 123x123x28 mm

36 500 Ft

A Popp Weather Station a világ első napelemmel működő Z-wave időjárás érzékelője. Az akku töltöttségétől függően egy automatika határozza meg, hogy miylen időközönként komunikáljon az okosotthon központtal. Ez az érték 5 perc és 2 óra között változhat.

Levegő hőmérséklet
Páratartalom
Fénymérés
Szélsebesség
Légnyomás
Harmatpont

Használat előtt teljesen fel kell tölteni az időjárásállomást. Ez direkt napon 4-6 óra időt vesz igénybe.

Tápellátás: SuperCap/Solar
Üzemi hőmérséklet: -10 – 60 °C
Maximális hatótávolság: épületen kívül 70 m, épületen belül 40 m
Méretek: 330x300x110 mm

75 990 Ft

A Popp Z-Rain nem csak az eső kezdetét képes jelezni a Z-Wave központunk számára, de méri a leesett csapadék mennyiségét és az eső erősségének változását is. Két AAA-s elemmel akár 5 éven keresztül is segítségünkre lehet, hogy pl. ne maradjon ablakunk nyitva az esőben, ne öntözzük a kertünket feleslegesen.

Csapadékmennyiség mérése
Esőérzékelés
Elemes működés akár 5 évig – 2 db AAA elem
Üzemi hőmérséklet: -10–60 °C
Maximális hatótávolság: épületen kívül 70 m, épületen belül 40 m
Méretek: 132×132×139 mm
Súly: 219 g (elemek nélkül)

29 990 Ft

A Vision Security Mortise Door Lock egy számzással is ellátott okoszár.
Figyeli, ki és mikor nyitja ki vagy csukja be az ajtót, és Z-Wave-jelet küld a vezérlőnek. Egyedi kódot is beállíthatunk, hogy az ajtó csak ennek bevitelekor, a megfelelő időben nyíljon ki. Kilincs nélküli, Z-Wave-biztonságot nyújtó zár, amit az ugyancsak Z-Wave-biztonságot nyújtó vezérlővel kell használni a megfelelő működés érdekében.

Távirányító, ami bentről is használható
Minden családtag személyre szabott kódot használhat
Idősebbek és gyerekek számára is könnyen kezelhető
Max. 10 aktív felhasználói kód
Hatótávolság: 10 méter
Felhasználói kódok gyors létrehozása/törlése a billentyűzettel
Egyetlen távvezérlő különböző helyiségek kinyitására (otthon, iroda, garázs, stb.)
Világító billentyűzet az éjszakai használathoz
Automatikus vagy kézi zárás, ha az ajtó be van csukva
Négy darab AA 1,5 V elemmel működik (nem tartozék)
A billentyűzet négy hibás kísérlet után lezárul, és a sztenderd programhoz tér vissza 15 másodpercen belül
LED-jelzés és riasztóhangok
Időzítésbeállítás
AES-titkosítás
Naplózás

93 345 Ft

A Zipato RFID Keypad egy kódpad, mely ötvözi a Z-Wave technológiát az RFID-vel. Segítségével megmondhatjuk okos központunknak, hogy elmegyünk otthonról vagy éppen hazaérkeztünk. Ilyenkor beállíthatunk különböző programokat. Például az összes világítás, fűtés-hűtés kapcsolása, redőnyök fel – leengedése, ajtók nyitása, zárása. A módok aktiválásához “Home” vagy “Away” gomb lenyomása, majd az RFID kulcs kódtáblához érintése szükséges.

Kulcs nélkül is változtathatunk a módok között. Ilyenkor hagyományosan PIN kód megadása szükséges. A kulcsok és kódok hozzáférési ideje testreszabható.

Tápellátás: 2×AA 1,5V elem/akku
Üzemi hőmérséklet: -5 –65 °C
RFID olvasás
Időzíthető hozzáférés
Maximális hatótávolság épületen kívül 70 m, épületen belül 30 m
Méretek: 122mm x 95mm x 35mm

22 500 Ft

A Zipato RGBW Bulb egy 60 W-os izzónak megfelelő, változtatható színű, és fényerejű LED égő. Kompatibilis okosotthon-központhoz párosítva, színét 16 millió árnyalatból választhatjuk, fehérfényének színhőmérsékletét pedig széles tartományban állíthatjuk.

Okosotthon-központ kompatibilitás:
Fibaro: teljes vezérlés
Vera: teljes vezérlés
Zipato: teljes vezérlés

Tápellátás: 230 V, 50 Hz, E27
Saját fogyasztás: 6,7 W (60 W-os égőnek megfelelő)
Maximális fényerő: 350 lumen
Várható élettartam: 50 000 óra
Üzemi hőmérséklet: 0–40 °C
16 millió szín

24 930 Ft

A Zipato Valve Controller egy okos szelepvezérlő.

Robosztus, alumímium burokban található a szelepvezérlő, mely tápellátás hiányában manuálisan is aktiválható.
Szabványos, 1/2″, 3/4″ 1″, 1,25″ és 1,5″-os szelepekre telepíthető.
Használható gáz- és vízszelepek elzárására egyaránt. Víz vagy gázszivárgás érzékelése esetén automatikusan el tudjuk zárni az adott szelepet.

36 900 Ft

Ajánlat kéréséhez forduljon munkatársainkhoz emailben vagy telefonon.

Menu