Hogyan vágjunk bele?

Új és felújítás előtt álló lakások és házak esetében már a tervezési fázisban együtt működünk a tervezőkkel, építészekkel, megtalálva a legjobb megoldásokat az épülő ingatlanok számára.
Bár a lakások, otthonok, irodák, üzletek és egyéb ingatlanok intelligensé tételére az építési fázis a legoptimálisabb időszak, mára lehetőség van a már lakott ingatlanok, lakások, használatba vett épületek porral, zajjal, bontási munkálattal járó műszaki kialakítások nélküli felokosítására is, köszönhetően a technika fejlődésének, a folyamatos innovációknak.
1. lépés:

Egy helyszíni felmérés vagy egy tervezőasztal melletti megbeszélés során kollégánk tanulmányozza a lehetőségeket, felméri az igényeket és végül megosztja Önnel, hogy az épület mely részeit lehet egy intelligens rendszerbe integrálni.

Munkatársunk ismerteti a felvázolt, egységesített rendszer előnyeit, működési elvét és a felhasználandó technikákat, valamint elkészít egy tájékoztató jellegű ajánlatot.
2. lépés:

Ezek után nyílik lehetőség a pontos tervezés megrendelésére, a komplex árajánlat kidolgozására.
Gondosan mérlegelve kiválasztjuk a legmegfelelőbb termékcsaládot, mérnökeink segítségével megtervezzük az ajánlott rendszert és 6 munkanapon belül eljuttatjuk Önhöz a kész ajánlatot technikai paraméterekkel, munkafolyamat leírással, árakkal..
3.lépés:

Amennyiben Ön elfogadja az ajánlatunkat, úgy az együttműködés feltételeit szerződésben rögzítjük.
4.lépés:

Ezt követően a megrendelt rendszer kialakításán, telepítésén dolgozunk az előre egyeztetett időpontokban.
5.lépés:

Az utolsó és látványos része az automatizálás kiépítésének a programozás, ekkor keltjük életre a rendszert. Itt lehetőségünk van az előre megtervezett programok bevitelére, a rendszer megtanítására, eldöntve mit, mikor és hogyan szeretnénk működtetni, de természetesen ezek a beállítások a későbbiekben bármikor változtathatóak, beállíthatóak, felül is írhatóak. Ebben bármikor kérheti szakembereink segítségét.

Ezek után nem marad más hátra, mint élvezni az immár okos otthon minden kényelmét és biztonságát...

Bővebb tájékoztatást kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Irányító szám

  Település

  Cím

  Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

  lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

  Alapterülete

  Emeletek száma

  Szobák száma

  Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

  1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

  Milyen témák érdeklik még?

  Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

  Megjegyzés