Miért az Immonova?

  1. Főoldal
  2. Miért az Immonova?

Hisszük, hogy a földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.

Fontos számunkra a környezetvédelem, környezettudatosság. Kiemelkedő szerepet kap tevékenységünk során a család és az ingatlanok biztonsága, az ideális munkakörnyezet megteremtése olyan módon, hogy a felhasznált energiák mennyisége csökkenjen, hiszen a készleteink végesek.

Az innovatív technológiákat az emberek szolgálatába állítjuk, hogy időt és pénzt takaríthassanak meg az automatizált, költséghatékony rendszerek használatával. Ismerjük szinte az összes, hazánkban megtalálható automatizálási lehetőséget, eszközöket és ki tudjuk választani az Ön számára megfelelőt, időt és energiát takarítunk meg, akárcsak a rendszereink.
Személyesen és nem telefonon vagy az interneten, űrlapok kitöltésével mérjük fel az igényeket, így már az első rendszer-javaslatunkat is személyre szabottan tudjuk kidolgozni. Megbízóink érdekeit szem előtt tartva, alakítjuk ki azokat a rendszereket, melyek egyedi igényeket elégítenek ki. Társuk vagyunk a tervezés, a kiépítés a beüzemelés és a szervizelés folyamatában is.
Helpdesk szolgáltatásunk révén a lehető legrövidebb időn belül, folyamatosan tudunk segítséget nyújtani, reagálni a késöbbi kérésekre, átprogramozásokra.

Hívjon minket, hogy felmérjük és megtaláljuk a legtökéletesebb megoldást irodája, irodaháza intelligenssé tételére!

Menu