Miért az Immonova?

Hisszük, hogy a földet nem apáinktól örököltük, hanem unokáinktól kaptuk kölcsön.
Fontos számunkra a környezetvédelem, környezettudatosság. Kiemelkedő szerepet kap tevékenységünk során a család és az ingatlanok biztonsága, az ideális munkakörnyezet megteremtése olyan módon, hogy a felhasznált energiák mennyisége csökkenjen, hiszen a készleteink végesek.
Az innovatív technológiákat az emberek szolgálatába állítjuk, hogy időt és pénzt takaríthassanak meg az automatizált, költséghatékony rendszerek használatával. Ismerjük szinte az összes, hazánkban megtalálható automatizálási lehetőséget, eszközöket és ki tudjuk választani az Ön számára megfelelőt, időt és energiát takarítunk meg, akárcsak a rendszereink.
Személyesen és nem telefonon vagy az interneten, űrlapok kitöltésével mérjük fel az igényeket, így már az első rendszer-javaslatunkat is személyre szabottan tudjuk kidolgozni. Megbízóink érdekeit szem előtt tartva, alakítjuk ki azokat a rendszereket, melyek egyedi igényeket elégítenek ki. Társuk vagyunk a tervezés, a kiépítés a beüzemelés és a szervizelés folyamatában is.
Helpdesk szolgáltatásunk révén a lehető legrövidebb időn belül, folyamatosan tudunk segítséget nyújtani, reagálni a késöbbi kérésekre, átprogramozásokra.

Bővebb tájékoztatást kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Irányító szám

  Település

  Cím

  Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

  lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

  Alapterülete

  Emeletek száma

  Szobák száma

  Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

  1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

  Milyen témák érdeklik még?

  Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

  Megjegyzés