Cordia Okosotthon

  1. Főoldal
  2. Cordia Okosotthon

ÜDVÖZLÜNK A CORDIA OKOSOTTHON VILÁGÁBAN!

A Cordia Okosotthon alapcsomagja olyan megoldásokat tartalmaz, melyek modernné és okossá teszik az otthonod.
A mobiltelefonról, tabletről is irányítható okos rendszer gondoskodik arról, hogy a lakásod még energiatakarékosabb, kényelmesebb és biztonságosabb legyen.

IRÁNYÍTÁS – KÉNYELEM

Nyitva maradt az ablak? Nem húztad ki a vasalót? Az irányítás mindig a tiéd, hiszen bármikor, bárhonnan elérheted és vezérelheted otthonod. Ellenőrizheted a szobák hőmérsékletét vagy éppen lekapcsolhatod a világítást és a kávéfőzőt, ha korábban netalán megfeledkeztél róla. A különböző okosotthon-funkciókból igényeid szerint állíthatod össze a számodra megfelelő csomagot.

Néhány példa a Cordia okosotthon választható szolgáltatásainak hosszú listájából:

Okos fűtésvezérlésünkkel automatikusan irányíthatod az egyes helyiségek hőmérsékletét is külön-külön.
Előbb érsz haza munkából? Semmi gond, induláskor távolról indíthatod a fűtést vagy a légkondit! Lakásod fűtési és hűtési rendszere mostantól hozzád igazodik!

Hányszor fordult elő veled, hogy lefekvés után jöttél rá, hogy égve felejtetted valahol a villanyt?Biztosan eszedbe jutott már az is, hogy milyen jó lenne, ha valaki elalvás után kikapcsolná a tévét vagy lekapcsolná az éjjeli lámpát.

Mindez lehetséges, sőt, mindez jár neked a Cordia okosotthonaival. Mobiltelefonodról, vagy akár teljesen automatikusan is vezérelheted a lakás világítását.

Nem húztad ki a vasalót? Az okos konnektort távolról is kikapcsolhatod!
Nyitásérzékelők és akár mozgásérzékelők segítségével pedig minden, a lakásban távolléted alatti történésről azonnal értesülhetsz.

HATÉKONYSÁG – BIZTONSÁG

Rendszerünk segít energiát megtakarítani, a havi költségeket csökkenteni. Az intelligens hőmérséklet-szabályozással fűtési energiát takaríthatsz meg.
Miért menne a fűtés minden szobában azonos hőfokon, ha a fűtést minden szobára nézve külön-külön hőfokkal is vezérelheted?

A fogyasztásmérő konnektorok, az intelligensen vezérelhető fűtési rendszer, az automatikusan lekapcsolható lámpák mindegyike naprakész információt szolgáltat az egyes helyiségek és eszközök fogyasztásáról akár napi, heti, havi vagy éves összegzésben.

Okosotthonod azért dolgozik, hogy energiát, pénzt és időt takarítson meg neked.

Cordia Smart Home intelligens rendszerével biztonságban tudhatod otthonod, és a számtalan kényelmi funkció segítségével nyugalmat varázsolhatsz a hétköznapokba. A nyitásérzékelőknek köszönhetően például értesítést kaphatsz arról, ha valaki kinyitja a bejárati ajtót vagy az ablakokat.

VEZÉRLÉS – MŰKÖDÉS

Vezérlés okostelefon és tablet alkalmazásokkal
Az eszközök működtetésére egy, a felhasználói igényekhez tervezett alkalmazás letöltése szükséges, de az eszközök internet böngészőn keresztül is elérhetők. Az alkalmazás az androidos okostelefonokra és az iPhone készülékekre egyaránt ingyenesen letölthető. A kezelőfelületek lehetővé teszik a lakás állapotának megtekintését (ajtónyitás, elektromos fogyasztás, stb.) és a távirányítás jellegű kapcsolásokat.

A felhasználónak az alkalmazás letöltésén és a jelszó megadásán túl további tennivalója nincs, hiszen az előzetes egyeztetések alkalmával rögzített igényekkel, beállításokkal, paraméterekkel adjuk át a rendszereket.

Menu