Mennyibe kerül?Minden otthon egyedi, ahogy minden ember igénye is, így erre a kérdésre nem lehet információk nélkül röviden válaszolni.
A rendszerek költségeinél egyrészt a szükséges eszközökkel és azok telepítésével, másrészt a programozásukkal kell számolni, mely utóbbi az igények alapján igen eltérő is lehet azonos eszközök mellett.
Ezért háromféleképpen is megpróbáljuk a várható költségeket bemutatni:
Amennyiben pontosabban szeretné látni a várható költségeket vagy nincs kedve számolgatni, ürlapunkat kitöltve vegye fel velünk a kapcsolatot és mi rövid időn belül kiszámoljuk térítésmentesen otthona okosításának várható költségeit, több rendszerre is, hogy a lehető legtöbb információ birtokában tudja kiválasztani a legmegfelelőbb okosotthon - smart home rendszert.

CsomagajánlatokAz alábbi csomagok árai a teljes csomag megvásárlására vonatkoznak, és nem tartalmazzák a programozás és telepítés költségeit, melyek az egyedi igények függvényében kerülnek kiszámításra.
A csomagok mind új építések esetén, mind felújítás nélkül is telepíthetőek, nem szükséges hozzájuk kábelezés, rádiófrekvencián történik a kommunikáció az eszközök között. Mindössze villamos bekötésekre van szükség a meglévő vagy épp kialakításra kerülő világítási köröknél, redőnyöknél, mozgató motoroknál vagy kazánindítás esetén.
A programozás és telepítés költségeiért keresse kollégáinkat emailben vagy telefonon.
Rövid, akár telefonos egyeztetés és igényfelmérés után térítésmentesen számoljuk ki otthona okosításának várható összköltségét!
Az otthon melege csomag nettó 165 000 Ft - bruttó 209 550 Ft

A csomag egy alap fűtésvezérlést tartalmaz, akár távoli eléréssel is, mely a későbbiekben bármikor tovább bővíthető világítás-, szellőztetés-, redőny- és zsalúzia-, multimedia, biztonságtecnikai vezérléssel is.

Az otthon melege’ csomag tartalma:
- Intelligens központi egység, mely a beállított fűtési program szerint vezérli a rendszerét, kommunikál a thermofejekkel
- 4 db radiátortermosztát, melyek nem csak a radiatorszelepeket nyitják és zárják, de mérik a szobák hőmérsékletét is.
- 1 db kazánindító relét, mely hőigény esetén bekapcsolja a kazánt, majd a megfelelő szobahőmérsékletnél lekapcsolja azt.

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötés költségeit.
Budapest csomag nettó 250 000 Ft - bruttó 317 500 Ft

A csomag kifejezetten házközponti/távfűtéses lakásokhoz ajánlott.
Tartalmaz fűtés-, világítás-, zsalúzia vagy redőnyvezérlést, kiegészítve nyitásérzékelővel, mozgás vagy jelenlét érzékelővel, füstérzékelővel, vízfolyás érzékelővel és okosdugaljjal, mely a későbbiekben természetesen tovább bővíthető multimédia és biztonságtechnikai eszközökkel, vezérlésükkel, további kényelmi funkciókkal.

A Budapest csomag tartalma:
- Intelligens központi egység, 3 db radiátortermosztát, 3 helyiség/világítási kör vezérlés, 1 mozgásérzékelő, 1 db nyitásérzékelő, 1 db füstérzékelő, 1 db vízfolyás érzékelő, 1 db okosdugalj, 2 db meglévő elektromos redőny vagy zsalúzia vezérlés

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
New York csomag nettó 360 000 Ft - bruttó 457 200 Ft

A csomag egy alap fűtés-, világítás-, zsalúzia vagy redőnyvezérlést tartalmaz, távoli elérhetőséggel is. Ez az alapcsomag van kiegészítve füstérzékelővel és okosdugaljjal, mely a késöbbiekben természetesen tovább bővíthető vezérelt multimedia és biztonságtechnikai eszközökkel.

A New York csomag tartalma:
1 db Intelligens központi egység, 1 db tokozott relé kazán indításához, 3 db radiátortermosztát beépített hőmérővel, 3 helyiség/világítási kör vezérlés, 1 db füstérzékelő, 2 db okosdugalj, 2 db meglévő elektromos redőny vagy zsalúzia vezérlését.

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
Párizs csomag nettó 500 000 Ft - bruttó 635 000

A csomag fűtés-, hűtés-, világításvezérlést tartalmaz, távoli elérhetőséggel is, kiegészítve mozgás és jelenlét-érzékeléssel, füstérzékelővel, okosdugaljjal, multimédia vezérléssel, vízfolyás érzékelővel, mely a későbbiekben természetesen tovább bővíthető biztonságtechnikai eszközökkel, vezérlésükkel.

A Párizs csomag tartalma:
1 db Intelligens központi egység, 5 db radiátortermosztát, 5 helyiség/világítási kör vezérlés, 5 db mozgás és jelenlétérzékelő, 1 db füstérzékelő, 2 db okosdugalj, 1 db vízfolyásérzékelő, 1 db infraátjáró, mellyel a multimédiás rendszereit, légkondícionáló berendezéseit tudja irányítani.

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
Monaco csomag nettó 720 000 Ft - bruttó 914 400

A csomag fűtés-, hűtés-, világítás-, zsalúzia vagy redőnyvezérlést tartalmaz, távoli elérhetőséggel is, kiegészítve mozgás és jelenlét-érzékeléssel, füstérzékelővel, okosdugaljjal, multimédia vezérléssel, vízfolyás érzékelővel, IP kamerákkal, garázsnyitóval, okosgombokkal, mely a későbbiekben természetesen tovább bővíthető biztonságtechnikai eszközökkel, vezérlésükkel.

A Monaco csomag tartalma:
1 db Intelligens központi egység, 5 db radiátortermosztát, 4 db zsalúzia vagy redőnyvezérlő, 5 helyiség/világítási kör vezérlés, 5 db mozgás és jelenlétérzékelő, 1 db füstérzékelő, 3 db okosdugalj, 1 db vízfolyásérzékelő, 1 db infraátjáró, mellyel a multimédiás rendszereit, légkondícionáló berendezéseit tudja irányítani, 1 db garázsajtó vezérlés, 2 db IP kamera, 2 db okosgomb

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
A csomagok árai nem tartalmazzák a telepítés és programozás, szükséges villamos bekötések árait, mely a kiválasztott csomag és az egyedi igények függvényében 15-40%-os költséget jelent.

Bővebb tájékoztatást kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Irányító szám

  Település

  Cím

  Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

  lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

  Alapterülete

  Emeletek száma

  Szobák száma

  Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

  1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

  Milyen témák érdeklik még?

  Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

  Megjegyzés

  Árajánlati minták  Az alábbi árajánlati minták segítségével még pontosabban tudja megbecsülni igényei alapján, hogy mennyibe kerülne az okosotthon rendszere.

  Rádiófrekvenciás rendszerek esetén az ajánlatok az eszközöket, a telepítést, a programozást és a szükséges elektromos bekötéseket tartalmazzák.
  Vezetékes rendszerek esetén az ajánlatok az eszközök, a telepítési és a programozási költségeket tartalmazzák, azonban a szükséges kábelezéseket, az ehhez tartozó gyengeáramú tervezés költségeit és a hálózat kiépítését, az eszközök bekötését nem!

  A programozási költségek minden esetben az adott eszközökre és az adott funkciólistára vonatkoznak, így egyedi igények, más vagy más számú eszközök használata mellett azok is változhatnak.
  Egyedi, személyre/otthonra szóló előzetes árajánlatához keresse kollégáinkat emailben vagy telefonon. Rövid, akár telefonos egyeztetés és igényfelmérés után térítésmentesen számoljuk ki otthona okosításának várható összköltségét!
  A mintában szereplő eszközökkel a rádiófrekvenciás rendszer kiépítése esetén funkciólista:

  Fűtés:
  Hőmérsékletszabályozás helyiségenként (7) automatikusan
  Helyiségenként meghatározható időprogram
  Jelenlétfüggő üzemmódváltás jelenlétérzékelő, programozott virtuális gomb alapján
  Tartós távollét, nyaralás funkció

  Redőnyvezérlés
  Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
  Redőnyök automatikus mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
  Redőnyök automatikus mozgatása fényerő függvényében, kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
  Redőnyök automatikus mozgatása hőmérséklet, fényerősség függvényében, energiamegtakarítás érdekében

  Általános funkciók:
  Távoli elérés
  Távoli karbantartás
  Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
  Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
  Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
  Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése  A mintában szereplő eszközökkel a rádiófrekvenciás rendszer kiépítése esetén funkciólista:

  Fűtés:
  Hőmérsékletszabályozás radiátoronként, helyiségenként (5) automatikusan
  Helyiségenként meghatározható időprogram
  Jelenlétfüggő üzemmódváltás jelenlétérzékelő, programozott virtuális gomb vagy riasztó alapján
  Tartós távollét, nyaralás funkció

  Világítás:
  3 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
  Mozgás és jelenlétérzékelővel összekapcsolható automatikus le és felkapcsolás
  3 világítási kör világítási kör dimmelés, fényerősség mérése alapján automatikusan vagy az előre beprogramozott kívánalmaknak megfelelően, kézi beavatkozási, felülírási lehetőséggel
  3 világítási körre éjszakai kísérőfények alacsony fényerővel a lakáson belüli mozgáshoz
  Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása, hangulatvilágítás
  Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
  Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
  Jelenlétszimuláció

  Redőnyvezérlés:
  Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
  Redőnyök mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
  Redőnyök mozgatása fényerő függvényében, kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
  Redőnyök mozgatása energiamegtakarítás érdekében

  Füstérzékelés és riasztás

  Dugaljak vezérlése:
  Intelligens dugalj ki és bekapcsolása, akár időprogrammal vagy feltételek teljesülése esetén
  Dugaljak távoli elérése, on/off kapcsolása
  Dugaljak automatikus lekapcsolása otthon elhagyása esetén

  Általános funkciók:
  Távoli elérés
  Távoli karbantartás
  Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
  Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
  Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
  Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése


  A mintában szereplő eszközökkel a vezetékes rendszer kiépítése esetén funkciólista:

  Hűtés/Fűtés:
  Hőmérsékletszabályozás helyiségenként (8) automatikusan
  Helyiségenként meghatározható időprogram
  Klíma bevonásával a hőmérséklet automatikus szabályozása heti, napi program alapján, hűtés esetén
  Hőmérséklet és páratartalom mérése minden helyiségben
  Tartós távollét, nyaralás funkció

  Világítás:
  14 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
  4 kör fényerőszabályozása, napszak, kívánalom, világítási kép szerint
  4 kör mozgás és jelenlétérzékelővel összekapcsolható automatikus le és felkapcsolása
  4 körre éjszakai kísérőfény beállítása
  Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása
  Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
  Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
  Jelenlétszimuláció

  Aljzatvezérlés:
  Kapcsolható aljzatokk az egész lakásban, mellyel még a stand by üzemmódban való energiafogyasztás is megszűnik
  Aljzatok programozhatósága, on/off kapcsolása, akár távolról is

  Általános funkciók:
  Távoli elérés
  Távoli karbantartás
  Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
  Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
  Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése


  A mintában szereplő eszközökkel a rádiófrekvenciás rendszer kiépítése esetén funkciólista:

  Hűtés/fűtés:
  Hőmérsékletszabályozás radiátoronként, helyiségenként (5) automatikusan
  Helyiségenként meghatározható időprogram
  Jelenlétfüggő üzemmódváltás jelenlétérzékelő, programozott virtuális gomb vagy riasztó alapján
  Klíma elindítása hőmérséklet függvényében
  Tartós távollét, nyaralás funkció

  Világítás:
  6 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
  Mozgás és jelenlétérzékelővel összekapcsolható automatikus le és felkapcsolás
  2 világítási kör világítási kör dimmelés, fényerősség mérése alapján automatikusan vagy az előre beprogramozott kívánalmaknak megfelelően, kézi beavatkozási, felülírási lehetőséggel
  2 világítási körre éjszakai kísérőfények alacsony fényerővel a lakáson belüli mozgáshoz
  Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása, hangulatvilágítás
  Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
  Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
  Jelenlétszimuláció

  Redőnyvezérlés:
  Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
  Redőnyök mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
  Redőnyök mozgatása fényerő függvényében, kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
  Redőnyök mozgatása energiamegtakarítás érdekében

  Garázskapu vezérlése, akár gps helymeghatározás alapján
  Garázskapu nyitása esetén sötétedés után adott világítási körök kapcsolása

  Vízfolyás érzékelés és riasztás
  Füstérzékelés és riasztás

  Dugaljak vezérlése:
  Intelligens dugalj ki és bekapcsolása, akár időprogrammal vagy feltételek teljesülése esetén
  Dugaljak távoli elérése, on/off kapcsolása
  Dugaljak automatikus lekapcsolása otthon elhagyása esetén

  Általános funkciók:
  Távoli elérés
  Távoli karbantartás
  Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
  Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
  Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
  Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése


  A mintában szereplő eszközökkel a vezetékes rendszer kiépítése esetén funkciólista:

  Fűtés:
  Hőmérsékletszabályozás helyiségenként (10) automatikusan
  Helyiségenként meghatározható időprogram
  Hőmérséklet és páratartalom mérése minden helyiségben
  Tartós távollét, nyaralás funkció

  Világítás:
  6 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
  2 világítási kör dimmelése az előre beprogramozott kívánalmaknak megfelelően, kézi beavatkozási, felülírási lehetőséggel
  2 körre éjszakai kísérőfény beállítása Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása
  Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
  Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
  Jelenlétszimuláció

  Redőnyvezérlés:
  Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
  Redőnyök mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
  Redőnyök mozgatása kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
  Redőnyök mozgatása energiamegtakarítás érdekében

  Aljzatvezérlés:
  Aljzatok on/off kapcsolása akár távolról is, időprogram, események bekövetkezte vagy bármely más kívánalom alapján
  Aljzatok automatikus lekapcsolása otthon elhagyása esetén

  Garázskapu mozgatása applikáción keresztül
  Garázskapu mozgatása kertkapu nyitása esetén
  Kertkapu mozgatása applikáción keresztül
  Kertkapu mozgatása garázskapu nyitása esetén

  Általános funkciók:
  Távoli elérés
  Távoli karbantartás
  Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
  Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
  Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
  Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése

  Bővebb tájékoztatást kérek

  Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

   Név (kötelező)

   Email cím (kötelező)

   Telefon (kötelező)

   Irányító szám

   Település

   Cím

   Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

   lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

   Alapterülete

   Emeletek száma

   Szobák száma

   Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

   1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

   Milyen témák érdeklik még?

   Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

   Megjegyzés   SMARTY HOME ajánlataink - ha nem szeretné az egész otthonát automatizálni


   Sokan vagyunk, akik nem szeretnénk vagy nem tudjuk az egész otthonunkat automatizálni, csak bizonyos részeit kívánjuk távolról elérni, szabályozni, felügyelni.
   Erre kínálunk megoldásokat SMARTY HOME rendszereinkkel - okos fűtés, okos világítás, okos árnyékolás, okos multimédia, külön-külön.

   A SMARTY HOME rendszerek gyorsan, könnyen telepíthetőek az otthonokban, helyi vezérlés mellett a távoli elérés kényelmét biztosítva, mellyel bárhonnan elérhetjük otthonunk különböző rendszereit, irányítani, felügyelni, szabályozni tudjuk azokat.

   SMARTY HOME fűtési csomagok

   - 154 500 Ft-tól

   Csomagjaink közül kiválaszthatja az Ön radiátoros fűtési rendszeréhez megfelelő ajánlatot.
   Amennyiben a csomagokban található radiátorok száma eltér az Ön otthonában, kérjük az űrlap kitöltésével kérjen egyedi ajánlatot.
   Padló és felületfűtés, elektromos fűtés esetén szintén az egyedi ajánlatkérő kitöltése után munkatársunk keresni fogja egyedi ajánlattal az Ön által megjelölt időben.

   Amennyiben nem termosztatikus radiátorszelepekkel rendelkezik, azok cseréjének anyagköltsége és munkadíja szerepel a vonatkozó csomagok áraiban.
   Nem biztos a szelepeinek típusában?
   Központi telefonszámunkon tud segítséget kérni kollégáinktól: +36 70 306 8385
   Részletek
   Smarty - Danfoss
   Hőközponti fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 154 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 178 500 Ft

   '3 radiátor' csomag bruttó 168 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 200 500 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 195 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 236 500 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 209 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 259 500 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Alacsonyabb fűtési költség és magas komfort szint egyben - ideális a kényelmet és a modern technológiát értékelő vásárlók számára.


   Részletek
   Smarty - evoHome
   Hőközponti fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 163 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 188 000 Ft

   '3 radiátor' csomag bruttó 179 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 213 500 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 208 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 251 500 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 225 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 277 000 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Az evohome a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol, bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét.


   Részletek
   Smarty - FIBARO
   Hőközponti fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 217 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 241 500 Ft

   '3 radiátor' csomag bruttó 244 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 276 000 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 271 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 312 000 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 297 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 347 500 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Fibaro rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

   Részletek
   Smarty - iNELS
   Hőközponti fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 198 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 222 500 Ft

   '3 radiátor' csomag bruttó 205 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 237 000 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 230 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 271 500 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 255 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 305 000 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Inels rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

   Részletek
   Smarty - Danfoss - Egyedi fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 186 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 198 500 Ft

   3 radiátor' csomag bruttó 200 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 221 000 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 226 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 256 000 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 241 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 279 000 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Alacsonyabb fűtési költség és magas komfort szint egyben - ideális a kényelmet és a modern technológiát értékelő vásárlók számára.


   Részletek
   Smarty - evoHome - Egyedi fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 188 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 201 500 Ft

   '3 radiátor' csomag bruttó 204 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 227 000 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 234 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 265 500 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 250 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 291 000 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Az evohome a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol, bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét.


   Részletek
   Smarty - FIBARO - Egyedi fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 251 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 263 500 Ft

   3 radiátor' csomag bruttó 278 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 298 500 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 305 500 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 334 000 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 332 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 370 500 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Fibaro rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

   Részletek
   Smarty - iNELS - Egyedi fűtés
   '2 radiátor' csomag bruttó 225 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 237 000 Ft

   3 radiátor' csomag bruttó 232 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 252 000 Ft

   '4 radiátor' csomag bruttó 257 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén 285 000 Ft

   '5 radiátor' csomag bruttó 281 000 Ft
   nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 319 000 Ft

   5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

   Inels rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

   Részletek

   Egyedi ajánlatot kérek

   Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

    Név (kötelező)

    Email cím (kötelező)

    Telefon

    Irányító szám

    Település

    Cím

    Fűtés típusa, a fűtéshez szükséges hő hol kerül előállításra:

    egyedihőközponti fűtés

    Egyedi hőtermelő típusa:
    gázkazánhőszivattyúelektromos

    Fűtési rendszer:
    radiátorfal,mennyezet,padlófűtésvegyes

    Fűtési körök, radiátorok száma:

    Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

    1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

    Milyen témák érdeklik még?

    Intelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

    Megjegyzés

    Mikor hívhatjuk:

    GrannyCare - a NagyiCSŐSZ csomagok

    - 189 000 Ft-tól
    Mindannyiunknak fontos, hogy szeretteinket biztonságban tudjuk, hogy el tudjuk érni őket, hogy hírünk, információnk legyen hogylétükről.
    Ezúttal az idősebb generációra gondolva megalkottunk néhány csomagot, melyekkel az ő és egyben a mi nyugalmunkat és kényelmünket, biztonságunkat tudjuk növelni.

    Az alábbi csomagok minden költséget tartalmaznak: az eszközök, a programozás és szükség esetén az elektromos bekötések árát is.
    Mindegyik csomag bővíthető, az eszközök száma növelhető az egyedi igényeknek megfelelően, akár az első beüzemelésnél, akár a használatból adódó tapasztalatok alapján késöbb is.

    A rendszerek működéséhez egy routerre van szükség szerettünk lakásában, a távoli eléréshez és az információk családtagok okostelefonjára való küldéséhez pedig internetre, mely akár mobilinternet is lehet, megfelelő router használata esetén.
    Részletek
    További információért keresse munkatárainkat telefonon
    vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

    Ajánlatot kérek

    Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

     Név (kötelező)

     Email cím (kötelező)

     Telefon (kötelező)

     Irányító szám

     Település

     Cím

     Érdekesnek tartott funkciók, eszközök:

     füstérzékelőmozgás és hőmérséklet-érzékelőkamerapánikgombvízérzékelőnyitásérzékelővilágítási körök bevonásaredőnyök bevonásaokosdugaljtávirányító

     Szobák száma

     Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

     1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

     Mikor hívhatjuk?

     Megjegyzés

     [recaptcha]