Mennyibe kerül?Minden otthon egyedi, ahogy minden ember igénye is, így erre a kérdésre nem lehet információk nélkül röviden válaszolni.
A rendszerek költségeinél egyrészt a szükséges eszközökkel és azok telepítésével, másrészt a programozásukkal kell számolni, mely utóbbi az igények alapján igen eltérő is lehet azonos eszközök mellett.
Ezért háromféleképpen is megpróbáljuk a várható költségeket bemutatni:
Amennyiben pontosabban szeretné látni a várható költségeket vagy nincs kedve számolgatni, ürlapunkat kitöltve vegye fel velünk a kapcsolatot és mi rövid időn belül kiszámoljuk térítésmentesen otthona okosításának várható költségeit, több rendszerre is, hogy a lehető legtöbb információ birtokában tudja kiválasztani a legmegfelelőbb okosotthon - smart home rendszert.

CsomagajánlatokAz alábbi csomagok árai a teljes csomag megvásárlására vonatkoznak, és nem tartalmazzák a programozás és telepítés költségeit, melyek az egyedi igények függvényében kerülnek kiszámításra.
A csomagok mind új építések esetén, mind felújítás nélkül is telepíthetőek, nem szükséges hozzájuk kábelezés, rádiófrekvencián történik a kommunikáció az eszközök között. Mindössze villamos bekötésekre van szükség a meglévő vagy épp kialakításra kerülő világítási köröknél, redőnyöknél, mozgató motoroknál vagy kazánindítás esetén.
A programozás és telepítés költségeiért keresse kollégáinkat emailben vagy telefonon.
Rövid, akár telefonos egyeztetés és igényfelmérés után térítésmentesen számoljuk ki otthona okosításának várható összköltségét!
Az otthon melege csomag nettó 165 000 Ft - bruttó 209 550 Ft

A csomag egy alap fűtésvezérlést tartalmaz, akár távoli eléréssel is, mely a későbbiekben bármikor tovább bővíthető világítás-, szellőztetés-, redőny- és zsalúzia-, multimedia, biztonságtecnikai vezérléssel is.

Az otthon melege’ csomag tartalma:
- Intelligens központi egység, mely a beállított fűtési program szerint vezérli a rendszerét, kommunikál a thermofejekkel
- 4 db radiátortermosztát, melyek nem csak a radiatorszelepeket nyitják és zárják, de mérik a szobák hőmérsékletét is.
- 1 db kazánindító relét, mely hőigény esetén bekapcsolja a kazánt, majd a megfelelő szobahőmérsékletnél lekapcsolja azt.

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötés költségeit.
Budapest csomag nettó 250 000 Ft - bruttó 317 500 Ft

A csomag kifejezetten házközponti/távfűtéses lakásokhoz ajánlott.
Tartalmaz fűtés-, világítás-, zsalúzia vagy redőnyvezérlést, kiegészítve nyitásérzékelővel, mozgás vagy jelenlét érzékelővel, füstérzékelővel, vízfolyás érzékelővel és okosdugaljjal, mely a későbbiekben természetesen tovább bővíthető multimédia és biztonságtechnikai eszközökkel, vezérlésükkel, további kényelmi funkciókkal.

A Budapest csomag tartalma:
- Intelligens központi egység, 3 db radiátortermosztát, 3 helyiség/világítási kör vezérlés, 1 mozgásérzékelő, 1 db nyitásérzékelő, 1 db füstérzékelő, 1 db vízfolyás érzékelő, 1 db okosdugalj, 2 db meglévő elektromos redőny vagy zsalúzia vezérlés

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
New York csomag nettó 360 000 Ft - bruttó 457 200 Ft

A csomag egy alap fűtés-, világítás-, zsalúzia vagy redőnyvezérlést tartalmaz, távoli elérhetőséggel is. Ez az alapcsomag van kiegészítve füstérzékelővel és okosdugaljjal, mely a késöbbiekben természetesen tovább bővíthető vezérelt multimedia és biztonságtechnikai eszközökkel.

A New York csomag tartalma:
1 db Intelligens központi egység, 1 db tokozott relé kazán indításához, 3 db radiátortermosztát beépített hőmérővel, 3 helyiség/világítási kör vezérlés, 1 db füstérzékelő, 2 db okosdugalj, 2 db meglévő elektromos redőny vagy zsalúzia vezérlését.

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
Párizs csomag nettó 500 000 Ft - bruttó 635 000

A csomag fűtés-, hűtés-, világításvezérlést tartalmaz, távoli elérhetőséggel is, kiegészítve mozgás és jelenlét-érzékeléssel, füstérzékelővel, okosdugaljjal, multimédia vezérléssel, vízfolyás érzékelővel, mely a későbbiekben természetesen tovább bővíthető biztonságtechnikai eszközökkel, vezérlésükkel.

A Párizs csomag tartalma:
1 db Intelligens központi egység, 5 db radiátortermosztát, 5 helyiség/világítási kör vezérlés, 5 db mozgás és jelenlétérzékelő, 1 db füstérzékelő, 2 db okosdugalj, 1 db vízfolyásérzékelő, 1 db infraátjáró, mellyel a multimédiás rendszereit, légkondícionáló berendezéseit tudja irányítani.

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
Monaco csomag nettó 720 000 Ft - bruttó 914 400

A csomag fűtés-, hűtés-, világítás-, zsalúzia vagy redőnyvezérlést tartalmaz, távoli elérhetőséggel is, kiegészítve mozgás és jelenlét-érzékeléssel, füstérzékelővel, okosdugaljjal, multimédia vezérléssel, vízfolyás érzékelővel, IP kamerákkal, garázsnyitóval, okosgombokkal, mely a későbbiekben természetesen tovább bővíthető biztonságtechnikai eszközökkel, vezérlésükkel.

A Monaco csomag tartalma:
1 db Intelligens központi egység, 5 db radiátortermosztát, 4 db zsalúzia vagy redőnyvezérlő, 5 helyiség/világítási kör vezérlés, 5 db mozgás és jelenlétérzékelő, 1 db füstérzékelő, 3 db okosdugalj, 1 db vízfolyásérzékelő, 1 db infraátjáró, mellyel a multimédiás rendszereit, légkondícionáló berendezéseit tudja irányítani, 1 db garázsajtó vezérlés, 2 db IP kamera, 2 db okosgomb

A csomag ára nem tartalmazza a telepítés, a programozás és az elektromos bekötések költségeit.
A csomagok árai nem tartalmazzák a telepítés és programozás, szükséges villamos bekötések árait, mely a kiválasztott csomag és az egyedi igények függvényében 15-40%-os költséget jelent.

Bővebb tájékoztatást kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Irányító szám

Település

Cím

Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

Alapterülete

Emeletek száma

Szobák száma

Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

Milyen témák érdeklik még?

Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

Megjegyzés

Árajánlati mintákAz alábbi árajánlati minták segítségével még pontosabban tudja megbecsülni igényei alapján, hogy mennyibe kerülne az okosotthon rendszere.

Rádiófrekvenciás rendszerek esetén az ajánlatok az eszközöket, a telepítést, a programozást és a szükséges elektromos bekötéseket tartalmazzák.
Vezetékes rendszerek esetén az ajánlatok az eszközök, a telepítési és a programozási költségeket tartalmazzák, azonban a szükséges kábelezéseket, az ehhez tartozó gyengeáramú tervezés költségeit és a hálózat kiépítését, az eszközök bekötését nem!

A programozási költségek minden esetben az adott eszközökre és az adott funkciólistára vonatkoznak, így egyedi igények, más vagy más számú eszközök használata mellett azok is változhatnak.
Egyedi, személyre/otthonra szóló előzetes árajánlatához keresse kollégáinkat emailben vagy telefonon. Rövid, akár telefonos egyeztetés és igényfelmérés után térítésmentesen számoljuk ki otthona okosításának várható összköltségét!
A mintában szereplő eszközökkel a rádiófrekvenciás rendszer kiépítése esetén funkciólista:

Fűtés:
Hőmérsékletszabályozás helyiségenként (7) automatikusan
Helyiségenként meghatározható időprogram
Jelenlétfüggő üzemmódváltás jelenlétérzékelő, programozott virtuális gomb alapján
Tartós távollét, nyaralás funkció

Redőnyvezérlés
Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
Redőnyök automatikus mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
Redőnyök automatikus mozgatása fényerő függvényében, kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
Redőnyök automatikus mozgatása hőmérséklet, fényerősség függvényében, energiamegtakarítás érdekében

Általános funkciók:
Távoli elérés
Távoli karbantartás
Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldéseA mintában szereplő eszközökkel a rádiófrekvenciás rendszer kiépítése esetén funkciólista:

Fűtés:
Hőmérsékletszabályozás radiátoronként, helyiségenként (5) automatikusan
Helyiségenként meghatározható időprogram
Jelenlétfüggő üzemmódváltás jelenlétérzékelő, programozott virtuális gomb vagy riasztó alapján
Tartós távollét, nyaralás funkció

Világítás:
3 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
Mozgás és jelenlétérzékelővel összekapcsolható automatikus le és felkapcsolás
3 világítási kör világítási kör dimmelés, fényerősség mérése alapján automatikusan vagy az előre beprogramozott kívánalmaknak megfelelően, kézi beavatkozási, felülírási lehetőséggel
3 világítási körre éjszakai kísérőfények alacsony fényerővel a lakáson belüli mozgáshoz
Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása, hangulatvilágítás
Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
Jelenlétszimuláció

Redőnyvezérlés:
Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
Redőnyök mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
Redőnyök mozgatása fényerő függvényében, kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
Redőnyök mozgatása energiamegtakarítás érdekében

Füstérzékelés és riasztás

Dugaljak vezérlése:
Intelligens dugalj ki és bekapcsolása, akár időprogrammal vagy feltételek teljesülése esetén
Dugaljak távoli elérése, on/off kapcsolása
Dugaljak automatikus lekapcsolása otthon elhagyása esetén

Általános funkciók:
Távoli elérés
Távoli karbantartás
Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése


A mintában szereplő eszközökkel a vezetékes rendszer kiépítése esetén funkciólista:

Hűtés/Fűtés:
Hőmérsékletszabályozás helyiségenként (8) automatikusan
Helyiségenként meghatározható időprogram
Klíma bevonásával a hőmérséklet automatikus szabályozása heti, napi program alapján, hűtés esetén
Hőmérséklet és páratartalom mérése minden helyiségben
Tartós távollét, nyaralás funkció

Világítás:
14 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
4 kör fényerőszabályozása, napszak, kívánalom, világítási kép szerint
4 kör mozgás és jelenlétérzékelővel összekapcsolható automatikus le és felkapcsolása
4 körre éjszakai kísérőfény beállítása
Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása
Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
Jelenlétszimuláció

Aljzatvezérlés:
Kapcsolható aljzatokk az egész lakásban, mellyel még a stand by üzemmódban való energiafogyasztás is megszűnik
Aljzatok programozhatósága, on/off kapcsolása, akár távolról is

Általános funkciók:
Távoli elérés
Távoli karbantartás
Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése


A mintában szereplő eszközökkel a rádiófrekvenciás rendszer kiépítése esetén funkciólista:

Hűtés/fűtés:
Hőmérsékletszabályozás radiátoronként, helyiségenként (5) automatikusan
Helyiségenként meghatározható időprogram
Jelenlétfüggő üzemmódváltás jelenlétérzékelő, programozott virtuális gomb vagy riasztó alapján
Klíma elindítása hőmérséklet függvényében
Tartós távollét, nyaralás funkció

Világítás:
6 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
Mozgás és jelenlétérzékelővel összekapcsolható automatikus le és felkapcsolás
2 világítási kör világítási kör dimmelés, fényerősség mérése alapján automatikusan vagy az előre beprogramozott kívánalmaknak megfelelően, kézi beavatkozási, felülírási lehetőséggel
2 világítási körre éjszakai kísérőfények alacsony fényerővel a lakáson belüli mozgáshoz
Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása, hangulatvilágítás
Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
Jelenlétszimuláció

Redőnyvezérlés:
Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
Redőnyök mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
Redőnyök mozgatása fényerő függvényében, kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
Redőnyök mozgatása energiamegtakarítás érdekében

Garázskapu vezérlése, akár gps helymeghatározás alapján
Garázskapu nyitása esetén sötétedés után adott világítási körök kapcsolása

Vízfolyás érzékelés és riasztás
Füstérzékelés és riasztás

Dugaljak vezérlése:
Intelligens dugalj ki és bekapcsolása, akár időprogrammal vagy feltételek teljesülése esetén
Dugaljak távoli elérése, on/off kapcsolása
Dugaljak automatikus lekapcsolása otthon elhagyása esetén

Általános funkciók:
Távoli elérés
Távoli karbantartás
Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése


A mintában szereplő eszközökkel a vezetékes rendszer kiépítése esetén funkciólista:

Fűtés:
Hőmérsékletszabályozás helyiségenként (10) automatikusan
Helyiségenként meghatározható időprogram
Hőmérséklet és páratartalom mérése minden helyiségben
Tartós távollét, nyaralás funkció

Világítás:
6 világítási kör on-off kapcsolása, egyenként, csoportosan akár távolról is
2 világítási kör dimmelése az előre beprogramozott kívánalmaknak megfelelően, kézi beavatkozási, felülírási lehetőséggel
2 körre éjszakai kísérőfény beállítása Világítási képek beállítása, időzítése, kézi kapcsolása
Otthon elhagyásakor a világítási körök automatikus lekapcsolása
Hazaérkezéskor a beprogramozott körök automatikus felkapcsolása
Jelenlétszimuláció

Redőnyvezérlés:
Redőnyök vezérlése egyenként, csoportosan
Redőnyök mozgatása otthon elhagyása/hazaérkezés esetén
Redőnyök mozgatása kívánalmak szerint – évszak, napszak, tevékenység
Redőnyök mozgatása energiamegtakarítás érdekében

Aljzatvezérlés:
Aljzatok on/off kapcsolása akár távolról is, időprogram, események bekövetkezte vagy bármely más kívánalom alapján
Aljzatok automatikus lekapcsolása otthon elhagyása esetén

Garázskapu mozgatása applikáción keresztül
Garázskapu mozgatása kertkapu nyitása esetén
Kertkapu mozgatása applikáción keresztül
Kertkapu mozgatása garázskapu nyitása esetén

Általános funkciók:
Távoli elérés
Távoli karbantartás
Jó éjszakát/jó reggelt funkciók
Programok ideiglenes felülírási lehetősége értékek és időpontok megadásával
Távoli átprogramozási lehetőség munkatársaink bevonásával
Beprogramozott feltételek teljesülése esetén riasztás – rendszerüzenet küldése

Bővebb tájékoztatást kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Irányító szám

Település

Cím

Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

Alapterülete

Emeletek száma

Szobák száma

Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

Milyen témák érdeklik még?

Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

MegjegyzésSMARTY HOME ajánlataink - ha nem szeretné az egész otthonát automatizálni


Sokan vagyunk, akik nem szeretnénk vagy nem tudjuk az egész otthonunkat automatizálni, csak bizonyos részeit kívánjuk távolról elérni, szabályozni, felügyelni.
Erre kínálunk megoldásokat SMARTY HOME rendszereinkkel - okos fűtés, okos világítás, okos árnyékolás, okos multimédia, külön-külön.

A SMARTY HOME rendszerek gyorsan, könnyen telepíthetőek az otthonokban, helyi vezérlés mellett a távoli elérés kényelmét biztosítva, mellyel bárhonnan elérhetjük otthonunk különböző rendszereit, irányítani, felügyelni, szabályozni tudjuk azokat.

SMARTY HOME fűtési csomagok

- 154 500 Ft-tól

Csomagjaink közül kiválaszthatja az Ön radiátoros fűtési rendszeréhez megfelelő ajánlatot.
Amennyiben a csomagokban található radiátorok száma eltér az Ön otthonában, kérjük az űrlap kitöltésével kérjen egyedi ajánlatot.
Padló és felületfűtés, elektromos fűtés esetén szintén az egyedi ajánlatkérő kitöltése után munkatársunk keresni fogja egyedi ajánlattal az Ön által megjelölt időben.

Amennyiben nem termosztatikus radiátorszelepekkel rendelkezik, azok cseréjének anyagköltsége és munkadíja szerepel a vonatkozó csomagok áraiban.
Nem biztos a szelepeinek típusában?
Központi telefonszámunkon tud segítséget kérni kollégáinktól: +36 70 306 8385
Részletek
Smarty - Danfoss
Hőközponti fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 154 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 178 500 Ft

'3 radiátor' csomag bruttó 168 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 200 500 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 195 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 236 500 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 209 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 259 500 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Alacsonyabb fűtési költség és magas komfort szint egyben - ideális a kényelmet és a modern technológiát értékelő vásárlók számára.


Részletek
Smarty - evoHome
Hőközponti fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 163 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 188 000 Ft

'3 radiátor' csomag bruttó 179 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 213 500 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 208 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 251 500 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 225 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 277 000 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Az evohome a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol, bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét.


Részletek
Smarty - FIBARO
Hőközponti fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 217 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 241 500 Ft

'3 radiátor' csomag bruttó 244 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 276 000 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 271 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 312 000 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 297 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 347 500 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Fibaro rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

Részletek
Smarty - iNELS
Hőközponti fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 198 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 222 500 Ft

'3 radiátor' csomag bruttó 205 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 237 000 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 230 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 271 500 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 255 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 305 000 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Inels rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

Részletek
Smarty - Danfoss - Egyedi fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 186 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 198 500 Ft

3 radiátor' csomag bruttó 200 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 221 000 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 226 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 256 000 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 241 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 279 000 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Alacsonyabb fűtési költség és magas komfort szint egyben - ideális a kényelmet és a modern technológiát értékelő vásárlók számára.


Részletek
Smarty - evoHome - Egyedi fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 188 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 201 500 Ft

'3 radiátor' csomag bruttó 204 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 227 000 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 234 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 265 500 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 250 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 291 000 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Az evohome a döntés szabadságát adja Önnek: bárhol, bármikor rugalmasan és optimálisan beállíthatja otthona fűtési rendszerét.


Részletek
Smarty - FIBARO - Egyedi fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 251 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 263 500 Ft

3 radiátor' csomag bruttó 278 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 298 500 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 305 500 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 334 000 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 332 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 370 500 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Fibaro rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

Részletek
Smarty - iNELS - Egyedi fűtés
'2 radiátor' csomag bruttó 225 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 237 000 Ft

3 radiátor' csomag bruttó 232 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 252 000 Ft

'4 radiátor' csomag bruttó 257 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén 285 000 Ft

'5 radiátor' csomag bruttó 281 000 Ft
nem termosztatikus radiátorszelepek esetén bruttó 319 000 Ft

5 radiátor felett kérje egyedi ajánlatunkat!

Inels rendszerű fűtésszabályozását bármikor tovább bővítheti, akár teljes okosotthonná is a világítás, nyílászárók, multimédia vezérlés vagy akár a redőnyök, zsalúziák vezérlésének bevonásával.

Részletek

Egyedi ajánlatot kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon

Irányító szám

Település

Cím

Fűtés típusa, a fűtéshez szükséges hő hol kerül előállításra:

egyedihőközponti fűtés

Egyedi hőtermelő típusa:
gázkazánhőszivattyúelektromos

Fűtési rendszer:
radiátorfal,mennyezet,padlófűtésvegyes

Fűtési körök, radiátorok száma:

Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

Milyen témák érdeklik még?

Intelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

Megjegyzés

Mikor hívhatjuk:

GrannyCare - a NagyiCSŐSZ csomagok

- 189 000 Ft-tól
Mindannyiunknak fontos, hogy szeretteinket biztonságban tudjuk, hogy el tudjuk érni őket, hogy hírünk, információnk legyen hogylétükről.
Ezúttal az idősebb generációra gondolva megalkottunk néhány csomagot, melyekkel az ő és egyben a mi nyugalmunkat és kényelmünket, biztonságunkat tudjuk növelni.

Az alábbi csomagok minden költséget tartalmaznak: az eszközök, a programozás és szükség esetén az elektromos bekötések árát is.
Mindegyik csomag bővíthető, az eszközök száma növelhető az egyedi igényeknek megfelelően, akár az első beüzemelésnél, akár a használatból adódó tapasztalatok alapján késöbb is.

A rendszerek működéséhez egy routerre van szükség szerettünk lakásában, a távoli eléréshez és az információk családtagok okostelefonjára való küldéséhez pedig internetre, mely akár mobilinternet is lehet, megfelelő router használata esetén.
Részletek
További információért keresse munkatárainkat telefonon
vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Ajánlatot kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Irányító szám

Település

Cím

Érdekesnek tartott funkciók, eszközök:

füstérzékelőmozgás és hőmérséklet-érzékelőkamerapánikgombvízérzékelőnyitásérzékelővilágítási körök bevonásaredőnyök bevonásaokosdugaljtávirányító

Szobák száma

Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

Mikor hívhatjuk?

Megjegyzés

[recaptcha]