Nem akarja az egész otthonát automatizálni? Csak bizonyos területeket szeretne vezérelni?

Kínálatunkban megtalálhatóak az otthonok különböző rész-vezérlései, SMARTY Home rendszerek: okos fűtésvezérlés, okos világításvezérlés, okos redőny- és napellenző vezérlés, okos biztonsági rendszerek, stb.

Bizonyos részrendszerek a késöbbiekben akár tovább is bővíthetőek, ha mégis tovább szeretné okosítani otthonát, kollégáink készséggel adnak felvilágosítást a lehetőségekről!

SMARTY Fűtésszabályozás

Olyan okos fűtésszabályozási rendszerek megoldásait kínáljuk, melyekkel kényelmesebbé és egyben költséghatékonyabbá teheti otthonát – mindezt elérhető áron.

Miért jó az intelligens fűtés? Mennyi energiát lehet vele megtakarítani?

A legnagyobb megtakarítást az épületekben a fűtési rendszer intelligensé tételével érhetjük el, hiszen ezek használják el a legtöbb energiát.
A SMARTY fűtésszabályozó rendszereket egy gondolkodó, akár öntanuló központi egység szabályozza, vezérli.
Legyen szó akár hagyományos, akár modern fűtési rendszerről, nagyon sok múlik ezen a megfelelő szabályozáson, vezérlésen.
Számos tanulmány és gyártó igazolja, hogy a régi termosztátok cseréjével, intelligens helyiségszabályozással, szokásoktól függően, akár 40% fűtési energia is megtakarítható.

SMARTY Árnyékolás

Lépjen be az összekapcsolt világba a Connexoon alkalmazásokkal!

Somfy folyamatosan azon munkálkodik, hogy mindenki számára elérhető kényelmes és biztonságos otthonokat teremtsen.
Connexoon alkalmazásokkal élmény a ház berendezéseinek működtetése és ráadásul időt is spórolhat.

3 alkalmazás, melynek köszönhetően okostelefonjáról otthona 3 területét tarthatja irányítás alatt: az ablakokat és árnyékolókat, a terasz berendezéseit, illetve a bejáratokat.
3 fontos tényező a biztonságos távoli vezérlés megvalósítására, hogy otthonát mindig ellenőrizhesse.
Egyedülállóan egyszerű és szórakoztató funkciók, melyektől otthona új életre kel.
Biztonságos, stabil megoldás, hála a kétirányú rádiós kommunikációnak, a 3 frekvenciasávos használatnak és a 128 bites, bankautomata szintű titkosításnak.

SMARTY GrannyCare – az okos NagyiCsŐSZ

Mindannyiunknak fontos, hogy szeretteinket biztonságban tudjuk, hogy el tudjuk érni őket, hogy hírünk, információnk legyen hogylétükről.

Kivel ne fordult volna elő, hogy hívta az idős hozzátartozóját, nagyszülőjét és nem érte el, akár órákon keresztül sem?
Ilyenkor jön az aggodalom: otthon van? rosszul lehet? elment otthonról? mióta nincs otthon? baj történhetett?
Különösen aggasztó ilyenkor, ha szerettünk egyedül él vagy napközben vagyunk kénytelenek egyedül hagyni. Demenciában szenvedő hozzátartozónk esetében pedig ez az érzés tovább fokozódik, amikor felügyelet nélkül kell otthon hagynunk a lakásban.

Ha az esetleges bajt nem is tudjuk megakadályozni, de a baj jelzésére, annak észrevételére vagy akár magunk megnyugtatására megoldást tudunk kínálni.

Menu