SMARTY GrannyCare – az okos NagyiCSŐSZMindannyiunknak fontos, hogy szeretteinket biztonságban tudjuk, hogy el tudjuk érni őket, hogy hírünk, információnk legyen hogylétükről.
Ezúttal az idősebb generációra gondolva megalkottunk néhány csomagot, melyekkel az ő és egyben a mi nyugalmunkat és kényelmünket, biztonságunkat tudjuk növelni.

Kivel ne fordult volna elő, hogy hívta az idős hozzátartozóját, nagyszülőjét és nem érte el, akár órákon keresztül sem?
Ilyenkor jön az aggodalom: otthon van? rosszul lehet? elment otthonról? mióta nincs otthon? baj történhetett?
Különösen aggasztó ilyenkor, ha szerettünk egyedül él vagy napközben vagyunk kénytelenek egyedül hagyni. Demenciában szenvedő hozzátartozónk esetében pedig ez az érzés tovább fokozódik, amikor felügyelet nélkül kell otthon hagynunk a lakásban.

Ha az esetleges bajt nem is tudjuk megakadályozni, de a baj jelzésére, annak észrevételére vagy akár magunk megnyugtatására megoldást tudunk kínálni.

Különböző csomagjaink segítségével betekintést nyerhetünk idősebb szeretteink otthonába, mozgás és nyitásérzékelőkkel, kamerákkal, az otthonukban való történésekről érthesülhetünk.

A lakás iránytására idős szeretteinkenek nincs szükségük okostelefonra vagy számítógépre, táviránytóval, nyomógombokkal tudják kényelmesen vezérelni a világítást, fűtést vagy akár a redőnyöket is otthonukban úgy, hogy minden manuálisan, meglévő kapcsolókkal is működtethető marad.

Világítási körök, lámpákhoz szerelt kapcsolók segítségével idős szüleink, nagyszüleink akár az ágyban fekve vagy a fotelben ülve is lekapcsolhatják a villanyt a szobákban.

Füst és vízfolyás érzékelőkkel a háztartási balesetekről azonnal jelzést kaphatunk, de akár a lakás hőmérsékeltét is ellenőrizni, állítani tudjuk.


Pánik gombokat helyezhetünk a lakás különböző pontjaira, melynek segítségével azonnal, könnyen és gyorsan tudnak szeretteink jelezni nekünk.

Csak egy gombnyomás és azonnal kapjuk az értesítést telefonunkra, pontosan tudva, a lakás melyik részén kerülhetett bajba idős szerettünk.

Kamerák segítségével ilyenkor be is tudunk nézni a lakásba és akár azonnal segtséget tudunk hívni számukra, kapcsolatban tudunk maradni velük megérkezésünkig.

Eszközeink rádiófrekvencián kommunikáló eszközök, így nincs szükség vezetékezésre, falak vésésére majd helyreállítására.

A világítási körök bevonása esetén a villanykapcsoló mögé kerül beépítésre egy relé, így lesz vezérelhető a csillár, falikar, az okosdugalj segítségével pedig akár az éjjeli vagy állólámpa.

Különböző, elemes szenzorok mérik a hőmérsékletet, érzékelik az ablak vagy az ajtó nyitását, a vízfolyást és a füstöt, az adatok és a riasztás mellett pedig jelzik saját töltöttségi állapotukat is az applikációkban számunkra.

Mivel a rendszer naplózza is a történéseket, így bármikor visszanézhetjük, mi történt a lakásban.

Megtudhatjuk mikor mehetett el idős hozzátartozónk a lakásból, ha esetleg nem találjuk otthon vagy nem veszi fel a telefont. Megnézhetjük, hány fok van a lakásban, nem felejtette el esetleg le vagy felkapcsolni a fűtést, nem maradt nyitva esetleg az ablak éjszakára.
Az alábbi csomagok minden költséget tartalmaznak: az eszközök, a programozás és szükség esetén az elektromos bekötések árát is.
Mindegyik csomag bővíthető, az eszközök száma növelhető az egyedi igényeknek megfelelően, akár az első beüzemelésnél, akár a használatból adódó tapasztalatok alapján késöbb is.

A rendszerek működéséhez egy routerre van szükség szerettünk lakásában, a távoli eléréshez és az információk családtagok okostelefonjára való küldéséhez pedig internetre, mely akár mobilinternet is lehet, megfelelő router használata esetén.


További információért keresse munkatárainkat telefonon
vagy az alábbi űrlap kitöltésével:

Ajánlatot kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

  Név (kötelező)

  Email cím (kötelező)

  Telefon (kötelező)

  Irányító szám

  Település

  Cím

  Érdekesnek tartott funkciók, eszközök:

  füstérzékelőmozgás és hőmérséklet-érzékelőkamerapánikgombvízérzékelőnyitásérzékelővilágítási körök bevonásaredőnyök bevonásaokosdugaljtávirányító

  Szobák száma

  Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

  1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

  Mikor hívhatjuk?

  Megjegyzés

  [recaptcha]