Vera Control

A Vera Control központjaival otthonunk vezérlése egyszerűbbé és megfizethetőbbé válik.
Sokáig az intelligens otthon technológiák túlságosan bonyolultak és költségesek voltak. Ezért kezdte el a Vera Control Ltd. azokat a fejlesztéseket 2008-ban, amikkel mára elmondhatják, a világ egyik vezető Smart Home megoldásáit kínálják az otthonok és vállalkozások számára.

A Vera Control egy vezeték nélküli technológia, mellyel a házban, az autóban vagy a világon bárhonnan, a zsebünkből ellenőrizhetjük, irányíthatjuk ingatlanunkat, könnyen és megfizethető módon.

A Vera Control egy igazi okos otthont teremt - biztonságosabb, kényelmesebb és gazdaságosabb lesz az életünk.
A Vera Control elkötelezett amellett, hogy különböző márkájú és különböző kommunikációjú, intelligens eszközöket lehessen egy rendszerbe integrálni, összekapcsolni - megfizethető áron.

Éppen ezért a Vera vezérlők, központi egységek a MiOS platformra épülnek.

A MiOS platformot több mint 65 országban használják, fejlett intelligens otthoni felügyeletet és felügyeleti megoldásokat biztosít számos szektorban, mint: professzionális, ipari felügyelet és biztonság, energiagazdálkodás, bérlakáskezelés, idősgondozás, stb.

A MiOS egy univerzális platform, szinte minden vezetékes és vezeték nélküli technológiával zökkenőmentesen működik. Legyen szó Z-Wave, ZigBee, 6LoWPAN, Wi-Fi Direct, Insteon, BACnet, PLC vagy X10 technológiákról, a MiOS platform mindegyiket összekapcsolja.
A MiOS zászlóshajója pedig az okosotthonok piacán a Vera Control, a Vera központi egységei.

2017 év végére már 3 különböző központ közül választhatnak igényeik szerint az okosotthonra vágyók: VeraEdge, VeraPlus és a legújabb VeraSecure.A Vera Edge a Vera család legkisebb tagja. 1200 készülékkel kompatibilis, amiből több, mint 100 készüléket lehet egyetlen Vera-hálózatba kapcsolni. Egyedi programokat hozhatunk létre LUA programnyelv segítségével, illetve több 100 plugin áll rendelkezésre, amelyek segítségével a már meglévő eszközeinket integrálhatjuk a rendszerbe.
A Vera Control hetedik generációjának intuitív kezelőfelületével programokat hozhatunk létre, alkalmazások, asszociációs csoportok és a bejárati biztonság beállításait végezhetjük el. Segítségével leolvashatjuk az érzékelők, áramfogyasztás-mérők adatait, megtekinthetjük IP-kameráink képeit.

1200 készülékkel kompatibilis
LUA programnyelv
WP, Android, iOS kompatibilitás

A VeraPlus egy sokoldalú okosotthon-vezérlőközpont, ami segít beilleszteni Z-Wave-es készülékeinket az otthoni hálózatba úgy, hogy távvezérlővel, okostelefonnal, tablettel vagy asztali szmítógéppel is irányítani lehessen azokat. Ezzel lehetővé teszi azt is, hogy a világ bármelyik pontjáról szabályozzuk otthonunk.
Több, mint 200 készüléket lehet egyetlen Vera-hálózatba kapcsolni, így a VeraPlus tökéletes választás lehet nagyobb otthonok számára. Alkalmassá teszi erre gyors processzora (MIPS1004Kc, egymagos, 880MHz) és több memóriája is (DDR3: 256MB). A VeraPlus nagyobb biztonságot és kényelmet nyújt.
A VeraPlus azért is sokoldalú, mert a Z-Wave mellett ez a vezérlőközpont WiFi-vel, Bluetooth-szal és ZigBee-vel is rendelkezik.

1500 készülékkel kompatibilis
Z-Wave, BT, Wifi, ZigBee
WP, Androdi, iOS kompatibilitás
LUA programnyelv
A VeraSecure mindent tud, amit a jelenlegi VeraPlus vezérlő, de a biztonság terén egy szinttel feljebb lép.
Kamerák képére is ránézhetünk, megtudhatjuk, tényleg zárva van-e a bejárati vagy éppen a garázsajtó, szeretteink rendben hazaértek-e – mindezt telefonról vagy számítógépről is.
Sőt, a VeraSecure-ral akkor is megtehetjük ezeket, ha elmegy az internet vagy épp nincs áram. Ez azért nagyon fontos, mert a betörők előszeretettel kapcsolják le az áramot, és a legtöbben nem rendelkeznek szünetmentes táppal ennek kivédésére, illetve az internetes elérhetőséget is mindig veszély fenyegeti.
Ez az új vezérlőközpont már beépítetten tartalmazza a szünetmentes tápegységet áramkimaradás esetére, és 3G kapcsolaton keresztül továbbítja az adatokat, ha az internetkapcsolattal történik baj és még a 100 dB-es szirénája is megszólal vészhelyzet észlelése esetén.

Több, mint 200 készüléket lehet egyetlen Vera-hálózatba kapcsolni, így a VeraSecure tökéletes választás lehet nagyobb otthonok számára is.
Alkalmassá teszi erre gyors, kétmagos processzora és több memóriája is (DDR3: 512MB). Automatikus fűtési/hűtési programot hozhatunk létre de kézzel is bekapcsolhatjuk a fűtést/klímát útban hazafelé!
A VeraSecure a Z-Wave mellett WiFi, Bluetooth és ZigBee protokollal is kommunikál.iPhone vagy iPad? Vagy mindkettő? Androidos telefon vagy táblagép?

Ingyenes alkalmazással a Vera bárhonnan vezérlhetővé válik.

iOS és Android eszközökről felügyelheti és vezérelheti az otthonát, irányíthatja az összes csatlakoztatott eszközt.

Beállíthat szöveges push és e-mailes figyelmeztetéseket, készíthet jeleneteket, szenáriókat bárhonnan és nézheti vagy akár hallgathatja is az otthonát.


A különböző kommunikációs protokollok, a magas kompatibilitás és a MiOS Marketplace-en található többszáz plugin segítségével szinte a végtelenségig bővíthetjük Vera Smart Home rendszerünket.

Egyetlen kattintással új eszközöket, funkciókat és funkcionalitást adhatunk Vera okosotthonunkhoz.
A riasztásoktól a kamerákig, a termosztátokig a lehetőségek száma végtelen. A bővíthetőség sohasem volt ennyire egyszerű!

Természetesen a Vera Smart Home rendszerek már a közkedvelt hangvezérlővel, személyi asszisztenssel, Amazon Alexával is kompatibilis, így már - igaz egyelőre csak angol és német nyelven, de szóban is irányíthatjuk otthonunkat.

Ajánlatot kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Irányító szám

Település

Cím

Automatizálni kívánt ingatlan típusa:

lakáscsaládi házirodaüzletairbnbétteremszálloda/panzióipari ingatlanegyéb

Alapterülete

Emeletek száma

Szobák száma

Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

Milyen témák érdeklik még?

Intelligens fűtésIntelligens világításIntelligens redőny/zsalúzia vezérlésmultimédiabiztonsági rendszerek, kamerákegyéb kényelmi és luxus vezérlések

Megjegyzés