Közeleg a szünidő…

okosotthon-smarthome
Okosotthon újdonságok – Construma 2017- a mi szemünkkel
2017-04-24
okosotthon-okoshaz-smarty-smarthome
Intelligens otthonok lépésről lépésre – a legújabb piackutatások eredményei
2017-07-10

Közeleg a szünidő…

Immonova-okosotthon-okoshaz-smarthome-blog
Közeleg a nyári szünidő, minden dolgozó szülő rémálma!

Otthon van már, hazaért? Mit csinál otthon? Vagy már elment otthonról? Kint játszik a kertben? Tévét néz? Felhívta a lakásba a barátait?

Ezek lesznek a következő hetek kérdései - vagy nem, ha még idejében gondoskodik otthona, és ezáltal a gyermeke, gyermekei szemmel tartásáról!

Különböző Smart Home rendszereinkkel megoldást kínálunk egy nyugodtabb nyárhoz, egy nyugottabb szünidőhöz.
Kezdheti akár kicsivel, mozgás és jelenlétérzékelőkkel, nyitásérzékelőkkel, kamerákkal, füst és vízfolyás érzékelőkkel, de akár egy teljes otthonfelügyeleti rendszerrel is.


Panasonic Smart Home rendszerével, mely egy remek felügyeleti rendszer, nyomon követhet minden otthoni történést, mozgást, ajtónyitást, veszélyhelyzetet, kamerák segtségével láthatja is, mi történik otthonában és a beépített mikrofonoknak és hangszóroknak hála, még kommunikálhat is, telefonhívás nélkül az otthoniakkal.

Persze a gyermekeink biztonsága mellett az otthonunk biztonsága is fontos:
Figyelje meg és vezérelje otthonát okostelefonján vagy táblagépén keresztül az egyszerűen használható alkalmazás letöltésével.

Az alkalmazásból élesíteni, kapcsolni tudja kameráit, berendezéseit, otthonát, akár éjszakára, akár munkába indulva, egy gombnyomással.


A legkisebb mozgás is működésbe hozza az érzékelőt és értesítéseket küld az Ön okos készülékére.
A Panasonic Smart Home rendszer központi egysége a Hub, ehhez csatlakozik rádiófrekvenciás kommunikációval az összes eszköz.
A Hub-hoz csatlakoztathatja vezetékes telefonhálózatát is, így hívásokat kezdeményezhet és fogadhat akár okos készülékein keresztül is.
Működéséhez szükséges egy internetkapcsolattal rendelkező vezeték nélküli router, ezen keresztül tud a rendszer üzeneteket küldeni okostelefonjára/táblagépére, illetve így tudja majd otthonát távolról is ellenőrizni, vagy akár vezérelni.
Bár önmagában is megvásárolható, kezdő csomagajánlatainkkal jelentős megtakarítással vásárolhatja meg az okosotthona központi egységét.
Otthon Biztonsága Indító csomag Plusz - tartalma: 1 Hub, 1 ablakérzékelő, 1 mozgásérzékelő, 1 beltéri riasztó

A microSD / microSDHC (max. 32GB-ig) kártyák csatlakoztathatók, melyekkel audio- és videofelvételek készíthetők. Maximálisan 4db beltéri és/vagy kültéri kamera csatlakoztatható a Hubhoz.

Összesen 50db eszköz csatlakoztatható a Hubhoz, mint például Smart csatlakozódugók, mozgásérzékelők és ablak-/ajtóérzékelők, vízszivárgás érzékelők, üvegtörés érzékelők, beltéri riasztók, hozzáférési billentyűzet, távkapcsoló, és tartalék akkumulátor.

Okostelefonra letölthető ingyenes alkalmazás
-App Store, Google Play.
A rendszer max. 8db okostelefonnal vagy táblagéppel üzemeltethető. Kompatibilis mobil eszközök: iPhone 4 vagy újabb, iPad és iPad mini (iOS 6.0 vagy újabb), AndroidTM okostelefonok és tabletek (Android 4.0 vagy újabb)

A csomag ára: 59 990 Ft + igény szerint a beüzemelési költség, melyért keresse munkatársunkat emailben vagy telefonon.
A Fibaro Smart Home rendszer kezdő csomagjával nem csak egy felügyeleti rendszert, de további bővítési lehetőségeket kap, mellyel akár egy komplett okosotthont is ki tud alakítani lépésről lépésre. Egy okosotthon fő célja pedig nem más, mint a biztonság, az energiatakarékosság és a kényelem!

A rendszer központi eleméhez rádiófrekvenciás kommunikációval, Z-Wave protokollal csatlakoznak a különböző érzékelő és akár végrehajtó elemek, valamint IP kamerákat, hangvezérlőket, más okos háztartási eszközöket is csatlakoztathat.

A kezdő csomag tartalma: 1 központi egység, 1 mozgás, hőmérséklet, fényerősség és rezgésérzékelő, 1 db vízfolyás érzékelő, 1 db füstérzékelő, 1 db nyitásérzékelő és 1 db okosdugalj, melyel távolról is ki tudja kapcsolni elektromos berendezéseit, például a televíziót, playstation-t és más szórakoztató elektronikát.

További eszközökkel bármikor bővítheti rendszerét, világítás vagy fűtésvezérléssel, redőnyvezérléssel, napernyő vezérlésével, egészen 130 db eszközig.
A központi vezérlő egységnek helyreállító rendszere van, tehát a biztonsági másolatokat felhőrendszerben tárolja.
A Z-Wave kommunikációs protokol előnye, a nagyfokú biztonsága mellett, hogy bármely gyártó bármely, Z-Wave kommunikációs protokoljával ellátott eszköze csatlakoztatható, így nem lesz megkötve a keze a késöbbi bővítéseknél sem, ha a Fibaro mellett dönt.

A kezdő csomag ára: 167 800 Ft + igény szerint a beüzemelési költség, melyért keresse munkatársunkat emailben vagy telefonon.
További csomagajánlatok és kiegészítők megtalálhatóak a http://immonova.hu/panasonic/ és a http://immonova.hu/fibaro/, illetve a http://immonova.hu/grannycare/ oldalon.
Ez utóbbi a nagyszülők felügyeletére készült csomagajánlatokat tartalmaz, de gyermekeink megfigyelésére, ellenőrzésére is tökéletesen alkalmasak.

A feltűntetett árak bruttó árak, melyek az eszközök árát tartalmazzák, személyes átvétel esetén.
Természetesen térítés ellenében vállaljuk a rendszerek telepítését, beüzemelését, programozását és a rendszer használatának ismertetését.

Ajánlatért keresse munkatársainkat az alábbi ajánlatkérővel, emailben vagy telefonon!

Ajánlatot kérek

Vegye fel velünk a kapcsolatot, ennek megkönnyítésére töltse ki az alábbi adatokat, küldje el számunkra és munkatársunk keresni fogja az Önnek alkalmas, megjelölt időpontban:

Név (kötelező)

Email cím (kötelező)

Telefon (kötelező)

Irányító szám

Település

Cím

Érdekesnek tartott funkciók, eszközök:

füstérzékelőmozgás és hőmérséklet-érzékelőkamerapánikgombvízérzékelőnyitásérzékelővilágítási körök bevonásaredőnyök bevonásaokosdugaljtávirányító

Szobák száma

Mikor tervezi megvalósítani a beruházást?

1 héten belül1 hónapon belül2-6 hónapon belül1 éven belülelőzetes érdeklődés

Mikor hívhatjuk?

Megjegyzés

[recaptcha]

Comments are closed.